En palannut asiaan maaliskuun aikana, kuten lupasin, mutta kirjoitetaan nyt sitten mitä on tapahtunut. Ensinnäkin minulle varattu aika oli perjantaina, jolloin paikka menee aikaisemmin kiinni. Joku tai jokin oli mokannut ja oma aikani oli varattu paikan sulkemisen jälkeen. Eihän silloin mitään tarkastuksia voida tehdä, joten joku oli päättänyt siirtää ajan toukokuulle minulle ilmoittamatta.Onneksi kuitenkin sain tietää tästä ennen ja neuvottelimme ajan huhtikuun 12. päivälle. Olisin mielummin mennyt aikaisemmin, mutta eipä tuo nyt niin paha ole. Kunhan sen nyt tästä lähiaikoina saan pois päiväjärjestyksestä.

Niinisalon ja Säkylän välinen taistelu jatkuu. Tällä hetkellä Niinisalo johtaa pienellä erolla ja sen olen tuohon lomakkeeseen pistämässä. Sitä voi kuitenkin vaihtaa myöhemmin kutsunnoissa, joten ei tämä pahemmin mitään ratkaise.

Ilmakiväärikin tuli säädettyä ensi kesää varten. Poistin vielä aseesta kiikäritähtäimenkin, koska avotähtäimellä lienee kuitenkin helpompaa harjoitella rynnäkökivääriä varten.