Tänään oli allekirjoittaneella se pelottava ajokoulun huipennus edessä: inssiajo. Läpipääsyä epäilin erittäin vahvasti, koska aiemmat tunnit olivat menneet ehkä vähän heikosti. Aamulla ollut ajotunti kuitenkin meni niin loistavasti, että aloin uskoa mahdollisuuksiin inssin läpäisemiseenkin. Inssiajo meni varsin hyvin ja vaikka muutamia virheitä tulikin, niin ei koetta valvonut nainen niitä näyttänyt huomaavan. Virheitä hänen mukaansa todella vähän ja ainoa hänen mainitsemansa asia olivat hitaasti ajetut risteykset, joissa kuulemma "haaveilin". Kuukauden saan tuolla väliaikaisella ajo-oikeudella ajaa ja kuukausi on myös aikaa suorittaa C-kortin (=kuorma-auto) testit. Tuo aikaraja tosin tuntuu hankalalta, mutta kaipa jotenkin senkin lähikuukausina saan.

Äskeiseen liittyen olen myös alkanut miettiä C-kortin suorittamista vasta kutsuntojen jälkeen. Tämä sen takia, etteivät minua jo ennakkoon kuskiksi laittaisi. Huollon hommat eivät tällä hetkellä kiinnosta vähääkään.Tietenkin on myös mahdollisuus, että sinne määrätään vasta palveluksen alettua, mutta tämä voisi sentään jotenkin mahdollisuuksia parantaa. Porin Prikaatissa on kuulemani mukaan niin kova pula kuljettajista, että lähes kaikki C-kortin omaavat sinne joutuvat. Niinisalosta ei tietoa ole ja sinne aionkin vielä hakea.

Kutsuntoihin tosin aikaa vielä vajaa 3 kuukautta. Saapumiserä II/06 aloitti palveluksensa pari viikkoa sitten. Tämä tarkoittaa sitä, että oma palvelukseenastuminen on alle vuoden päässä, jos haluamaani erään pääsen.

Ensi aamuyöllä kuitenkin lähtö kohti Pariisia, jossa olisi tarkoitus lomailla vajaa viikko.