Niin se palvelukseen astuminen taas lähestyy. Päätin tänään laittaa vähän pitemmän tekstin, kun kerta asiaa sen verran paljon on.

Ensinnäkin, hiukset tulen leikkaamaan ensi maanantaina. Kaikki lähtevät pois ja kaljuksi vedän. Ikinä en ennen ole kalju ollut, joten hiukan jännittää, että millainen on lopputulos. Epäilen, että melko heikko koska pääni on neliönmuotoinen. Näin olen todennut.

Kuvia blogi ei ole pahemmin vielä sisältänyt, vaikka olisin halunnut. Jotenkin ei vain hyviä kuvaamisenaiheita keksinyt. Valmareiden testeistä olisi voinut muutaman kuvan ottaa, mutta eihän sitä silloin ajatellut ja en edes tiedä olisiko kuvien ottaminen ollut sallittua. Toisaalta, inttiblogihan tämä on, joten inttikuviinhan tämän pitäisi keskittyä. Lupaan, että palveluksen alettua pyrin laittamaan jotain visuaalista mukaan lähes jokaiseen blogimerkintään. Seuraavan kuvan otan kai kun hiukset lähtevät. Pitää näet saada jonkinlainen vertailu aikaiseksi, että miltä nuo näyttävät. Before ja after-otokset siis tulossa.

Paljon on tullut myös mietittyä, että miten sitten loppuenlopuksi paikalle pääsen. Turusta kulkee 2 junaa ja yksi linja-autokuljetus paikalle. Lisäksi saatan mahdollisesti päästä kaverin kyydissä, joten sekin on yhtenä vaihtoehtona. Linja-autokuljetus tuntuu noista TMTK:n eli Tykkimiestoimikunnan järjestämistä kyydeistä parhaalta, koska matka kestää vain pari tuntia. Junalla matka kestää yli 4 tuntia, mutta aikaisempi juna olisi paikalla jo kello 13:00, joka ei minusta olisi hassumpi idea. Myöhempi junakuljetus taas lähtee puolitoista tuntia aikaisemmin kuin bussikuljetus, mutta on perillä samoihin aikoihin, joten se on poissuljettu vaihtoehto. Ilmoittelen myöhemmin, että miten paikalle tulen menemään.

Jännitystä ei ole vielä ilmassa. Oikeastaan odotan aika innolla tulevaa palvelusta ja voisin kyllä ihan hyvin aloittaa sen vaikka heti. Eipä tässä enää paljoa tehtävää ole. Pyrin nyt juoksemaan jokaisena päivänä vähintään muutaman kilometrin, jotta sen 150 metriä paremman tuloksen saavuttaisin, mutta alkaa hiukan mahdottomalta tehtävältä vaikuttaa. Punnerruksia taas olen nyt joutunut välttämään, koska vasen ranne ilmeisesti lievästi nyrjähtänyt ja koitan sitä levolla parantaa. Pitänee mennä lääkärille, jos ei tässä muutaman päivän sisällä parane.

Ennen palvelusta ajattelin vielä ainakin 2 kirjoitusta tehdä. Toinen tulee maanantaina sen jälkeen kun hiukset ovat kadonneet ja toisen ajattelin lähettää sinä edellisenä päivänä. Jos en sillä ensimmäisellä junakyydillä lähde, niin sitten voisin pistää myös jotain viime hetken tunnelmia ennen lähtöä.

Lisäsin myös kokeilumielessä yhden mainoksen sekä vieraskirjan. Laittakaas sinne viestiä, jos jotain yleistä asiaa on, joka ei yksittäisiin posteihin liity. Jos ei sinne tule viestejä, niin poistan sen.

STJ: 10 (Huomenna mennään jo yksinumeroisiin)