Tänään kutsuntoihin aikaa viikko ja uskoisin, että tasan 7 vuorokauden päästä minulla on jo tiedossa mihin 09.07.2007 tai 07.01.2008 sitä palvelusta suorittamaan ollaan menossa.

Kutsuntatilaisuus tulee todennäköisesti kestämään melkoisen pitkään ainakin omalla kohdallani kun siellä aakkosten jälkipäässä olen. Tilaisuus alkaa 09:00 ja tuskin ennen kahta sieltä pois pääsen. Kerron sitten tarkemmin vasta kutsuntojen jälkeen, että miten kävi, koska tuskin nyt mitään alan arvioimaan.

Nyt olen aika varma, että sen Niinisalon ykköseksi aion pistää ja palvelukseenastumiseräksi II/07. Jos sinne pääsen, niin saatan sinne menemistä harkita, mutta jos talven erään minut laittavat niin todennäköisesti tulen sitten sinne Valmiusjoukkoihin paperit pistämään. Valmiusjoukkojahan koulutetaan Porin prikaatissa ja ainoastaan kesän erässä. Sikäli tämä on hyvä, että Valmiusjoukkoihin pitää hakea erikseen, joten minulla on vielä kutsuntojen jälkeenkin hiukan aikaa miettiä mitä tulen tekemään. Ensi viikolla sitten nähdään.