Tänään ilmestyi kotiin Ruotuväki ja mukana myös Alokasliite palvelukseenastumiserälle II/07. Minua muistivat taas tilaajana kahdella lehdellä. Alokasliitteessä tietoa muunmuassa mahdollisista tuista, vapautuksista, johtakoulutuksesta, palveluksen pituuksista, varusteista ja niiden korvaushinnoista, koulutuksen sisällöstä ja mukaanotettavista tavaroista. Oli mukaan laitettu vielä hiukan inttislangia ja Indican haastattelukin.

AUK/RUK valintaa pohdin myös sen verran etten sitä ajatellut ihan heti miksikään tavoitteeksi laittaa. Tähän päätökseen vaikutti myös saamani palaute, joten kiitokset siitä. Menen avoimin mielin palvelusta suorittamaan ja johtajakoulutukseen pyrin, jos siltä tuntuu. Jos ei tunnu niin sitten jään miehistöön. Palvelukseni aion kuitenkin kunnialla suorittaa loppuun oli se sitten missä kohteessa tahansa. Loppuun asti olen särmänä, koska huhujen mukaanhan II/07 ei gonahda koskaan.

Tämän lisäksi tein jo hiukan inventaariota siitä, mitä ensimmäisillä viikoilla tulen tarvitsemaan. Melko kevyeksi varmaan kassi jää, mutta ehtiihän sitä lomilla täydentämään. Varsinkin kun ensimmäiset viikot eivät mitään erikoisempaa sisällä. Metsässäkään ei varmaan pahemmin käydä.

STJ: 25 (Varttisatanen enää)