"Porin Prikaati kutsuu sinut kansainväliseen kriisinhallintakoulutukseen hakeutuvien valintatilaisuuteen Porin Prikaatiin Säkylän Huovinrinteelle 10.4.2007". Noilla sanoilla alkoi sitten kirje, joka oli tänään keskipäivällä postilaatikkoon ilmestynyt. Ylioppilaskirjoitukset ovat siis ohi ja tässä nyt nautitaan siitä kolmen kuukauden lomasta, joka minulla ennen palvelukseenastumista on.

Itse siis menossa testeihin 10. päivä ensi kuuta eli tarkemmin ottaen tiistaina. Tuonne testeihin hyväksytyt on tänä vuonna jaettu 4 päivään ja itse tuossa ensimmäisessä ryhmässä.Tarkoitus olisi mennä paikanpäälle jo päivää ennen, koska testit alkavat aamulla ja prikaati tarjoaa mahdollisuuden yöpymiseen. Matkani siis alkaa täältä Ruskolta bussilla Turun linja-autoasemalle, josta taas linja-autolla Huittisiin, jossa on prikaatin järjestämän kuljetus paikanpäälle.

Testit siis sisältävät kuulemma P1-testin (Matematiikkaa, sanaselitystä, älykkyystesti), P2-testin (Hulluustesti), englanninkielenkokeen sekä fyysiset testit (Cooper, selkälihakset, vatsalihakset, punnerrukset, leuanvedot, vauhditon pituushyppy).

Lupailin päivitellä tätä ulkoasua, mutta se on jäänyt tekemättä. Lupaan kuitenkin hoitaa homman loppuun lähiaikoina, kun aikaakin on.