Edellispäivänä siis tuli hiukset vedettyä pois ainakin osittain. Vielä en ihan kaikkea uskaltanut vetää, mutta katsotaan nyt jos viikonloppuna rohkenisin ihan kaljuksi mennä. Lupasin teille kuvia, joten tässä niitä tulee. Pyydän anteeksi, että kuvat ovat hieman erikokoiset, eri kulmassa ja hieman vinossa.

Ennen ja jälkeen 

Myös kuljetusasiat taitavat olla nyt valmiina. Niinisaloon pääsen todennäköisesti kaveri kyydillä jossain siinä puolenpäivän jälkeen.

Tuleva patteristo vielä hieman mysteeri. Joidenkin huhujen mukaan pattereihin jako tapahtuisi kotikunnan mukaan ja tupiin jaettaisiin taas sukunimen perusteella. Näin ollaan ainakin menetelty edellisessä saapumiserässä I/07:ssa. Sellaista olen myös kuullut, että nuo jaot ollaan jo tehty valmiiksi, joten mahdollisesti joku jossakin tietää jo missä patterissa SeeDub seuraavat 2 kuukautta viettää.

Blogin aktiivinen päivittäminen tulee varmasi olemaan hieman hankalaa palveluksen alettua. Sotkun tietokoneille tuskin pääsee useaan päivään. Jos taas sattuisi niinkin käymään, etten ennen ensimmäisiä lomia koneelle pääse niin päivittäminen venyy kyllä todella kauas tulevaisuuteen. Luotettavat lähteet nimittäin kertovat esimerkiksi, että tulenjohto- ja tiedustelupatteristolla olisi 2 kiinnioloviikonloppua eli ginestä heti alkuun. Tämä tarkoittaisi, että vapaalla ollaan ensimmäisen kerran vasta perjantaina 27.7. Aika sopivasti Simpsonit-elokuvan ensi-iltaan. Hurja aika tuo kyllä on, vaikkakin parhaimmillaan on kuulemma sellaisia 3 kiinnioloviikonlopun putkiakin joillakin ollut.

STJ: 5