Tänään tulivat siis tulokset testeistä ja kielteisellä vastauksella minua muistuvat. Muuten nappasin testeistä ihan hyvät pisteet, mutta terveydentilan perusteella jättivät hyväksymättä. Uskoakseni tämä liittyy selkääni, mutta sitä ei oltu tuloksissa tarkennettu. Muuten tuloksista sain ihan positiivisen, koska nappasin englanninkokeesta ja P2B:stä täydet pisteet skaalalla 0-3. Minkäänlaista angst-mielialaa ei tällä hetkellä ole kuitenkaan päällä, vaan ihan hyvillä mielin aloitan palvelukseni Niinisalossa.

Ensi heinäkuussa tulen siis astumaan palvelukseen Tykistöprikaatissa, jossa tavoitteeni on päästä tiedustelupatteristoon ja sitä kautta suorittamaan palvelusta tulenjohto- ja tiedustelupatterissa. Vuosi olisi taas tarkoitus siellä olla, joten AUK ja/tai mahdollisesti myös RUK heti alusta asti tavoitteena.

Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole pahemmin muuta kerrottavaa, vaan jään odottelemaan palvelukseenastumista, johon tänään enää 59 päivää. Palvelukseenastumista odotan tällähetkellä aika innolla, koska tämä jatkuva lomailu alkaa lievästi ottamaan päähän.